Vi säljer och monterar smidesgaller och rullgaller. Dessa är säkerhetsklassade och skyddar mot inbrott. Galler i fönster är avskräckande rent visuellt, så med en gallerlösning undviker du skador också. Passar lika bra i butiker och skyltfönster som i hemmet. För mer information, använd kontaktknappen nedan.

Kontakta oss
Säkerhetsgaller - inbrottsskydd som används på fönster

Välj mellan rostfritt stål och aluminium. Dessa galler har skyddsklass 3, som är den högsta skyddsklassen vad gäller inbrott. Skillnaden mellan aluminium och stål är att det förstnämnda ser elegantare ut, medan det andra är motståndskraftigare. Om du har svårt att välja – ta kontakt med oss. Gemensamt för båda är att de är snygga och väldesignade.

Vilka användningsområden har dessa rullgaller?

För utomhusbruk är det vanligt att galler i rostfritt stål används. Dessa kan stå emot tuffa tag från exempelvis fordon. Inomhus, som i skyltfönster, är aluminium vanligare. Aluminiumrullgaller brukar också användas i köpcentrum, gallerior och på liknande platser. Rullgaller lämpar sig bättre än jalusier i fall där man vill ha en viss insyn och ändå ha en god säkerhet.

Vad menas med rullgaller?

Ett rullgaller har fått sin benämning för att det helt enkelt är upprullningsbara galler. När butiker är öppna och när du vill ha god sikt rullar du helt sonika upp det. Smidesgaller är i regel fast monterade galler för källarfönster och liknande – där kunden söker ett mycket kraftfullt och effektivt inbrottsskydd. Välkommen att ta kontakt med oss här om du har frågor angående dessa produkter. Vi på Gefle Aluminiumsystem finns här för dig, redo att hjälpa dig sätta effektivt stopp för tjuvarna!