Är du ute efter ett sätt att få ett bättre ljusflöde in i ditt hem? Kanske vill du förlänga altansäsongen när ur och skur gör sitt bästa för att sätta stopp för den? Då är det dags att kika på glasdörrar!

En inglasning sätter, bokstavligt talat, ditt hem i ett helt nytt ljus. Samtidigt som det på en balkong eller altan kan förlänga säsongen så kan det även släppa in det fina vädret. För komfort och funktionalitet behövs också rätt glasdörr.

Kontakta oss
Glasdörrar säljs av Gefle Aluminiumsystem
Med eller utan isolering?

Valet mellan en isolerad eller oisolerad glasdörr är enkelt när beaktar dina behov. Om du exempelvis bara vill kunna sitta ute på balkonen eller altanen i höstrusket en stund, är chanserna goda att du klarar dig med ett alternativ utan isolering. 

Skjutdörrar eller vikdörrar?

Skjutdörrar löper enkelt i sidlinje utan att ta något anspråk i utrymme invändigt. De erbjuder ett bekvämt sätt att öppna upp sidan av rummet med upp till två tredjedelar. Med en vikdörr har du möjlighet att med ett enkelt handgrepp öppna upp hela väggen. 

Hur är det med säkerheten?

Givetvis ställer vi höga krav på komfort, design och funktionalitet, Med det sagt släpper vi aldrig vår höga prioritering av säkerhet. Eftersom aluminiumets materialegenskaper bidrar till stabilitet, är det i sig ett effektivt skydd mot inbrott. Ett skydd som enkelt kan uppgraderas efter dina önskemål. 

Om jag undrar mer?

Kontakta oss gärna med alla tänkbara frågor om glasdörrar och inglasning. Med vår egna tillverkning av aluminiumpartier vågar vi påstå att vi kan hitta den bästa möjliga lösningen för just dina behov. Dessutom sköter vi gärna mätning, glasning och montering av dina skjutdörrar.