Altaninglasning, balkonginglasning eller terassinglasning – oavsett vilket ditt behov är hjälper vi dig med detta. Vi har egen tillverkning av både oisolerade och isolerade konstruktioner, och levererar skräddarsydda lösningar från ledande leverantörer. Beställ här nedanför.

För beställning av isolerade glaspartier (Schuco) så kan inte beställningsfunktionen användas, kontakta då oss via telefon eller e-post så hjälper vi dig vidare!

Förläng utefikasäsongen med inglasning av altan

Det är väldigt trevligt att sitta ute och fika. Tyvärr är den svenska sommaren inte så lång. Men räds ej, ty inglasning av balkong eller altan förlänger ”fikasäsongen”. Speciellt om du kompletterar med infravärme eller motsvarande. Anlita oss på Gefle Aluminiumsystem så hjälper vi dig med en inglasad altan eller inglasad balkong som kan användas året om!

Skapa ett extra rum utan tillbyggnad

Altan- eller balkonginglasning gör att du faktiskt får ett extra rum – ett uterum. Genom att enkelt glasa in balkong, behöver du kanske inte planera ditt nya uterum och slipper nybyggnation. Detta rum kan du använda hela året, och njuta av att se höstlöven falla – eller varför inte snöflingor. Utsikten är ju en av de stora behållningarna med denna lösning.

Vad kostar det med altaninglasning?

Om du använder beräkningsfunktionen här ovanför får du en indikation på kostnaden. Om du har frågor gällande kostnader, beställning, material, produkter eller något helt annat – kontakta oss här så hjälper vi dig. Kanske är det som står ”rena grekiskan”? Vi förklarar gärna hur saker och ting går till, och ser till så att du får en lösning som passar dig. Välkommen till oss på Gefle Aluminiumsystem AB!