Är du på jakt efter stilrena och praktiska skjutdörrar för att få ut det mesta av ditt hem? Vi kan med mångårig erfarenhet erbjuda en anpassad lösning oavsett vilken hustyp det rör sig om.

Kontakta oss
Skjutdörrar tillhandahålls av Gefle Aluminiumsystem AB
Vilka är fördelarna med skjutdörrar?

Vad är då fördelarna med skjutdörrar? Att installera skjutdörrar tillför en helt ny dimension till ditt hem. Ett uppiggande ljusinsläpp under de lite mörkare månaderna, samtidigt som du maximerar njutningen av sommarvädret. Skräddarsy din skjutdörrslösning redan idag!

Hur påverkas inomhustemperaturen?

En viktig egenskap för skjutdörrar är att de under vinterhalvåret håller kylan ute, och värmen inne, med det motsatta gällande för gassande sommardagar. Vi har välisolerade skjutdörrar  som galant klarar de utmaningar årstiderna för med sig. Som en bonus innebär de även en effektiv energihushållning!

Hur säkra är dörrar som kan skjutas?

Utöver att ställa höga krav på komfort, design och funktionalitet, så lägger vi stort fokus på säkerhet. Eftersom aluminiumets materialegenskaper bidrar till stabilitet, ger detta i sig ett effektivt skydd mot inbrott. Ett skydd som givetvis kan uppgraderas efter dina önskemål. 

Vilka skjutdörrar behöver jag?

Här hittar du ett verktyg där du utifrån dina mått och önskemål enkelt hittar det du behöver. När du gjort dina val ser du även priset och ges möjlighet att direkt göra en beställning.

Fler frågor om skjutdörrar eller inglasning?

Kontakta oss gärna med frågor om era inglasningsbehov. Eftersom vi har en egen tillverkning av aluminiumpartier vågar vi lova att vi kan hitta den bästa möjliga lösningen för just dina behov. Vi är även mer gärna behjälpliga med att mäta, glasa och montera dina skjutdörrar.