Sugen på ett mysigt uterum, men mindre sugen på projektet en tillbyggnad skulle innebära? Då kan en balkonginglasning vara ett alternativ att överväga. Hör av dig så utforskar vi dina möjligheter tillsammans!

Kontakta oss
Inglasning av balkong och uterum
Vilka är fördelarna med inglasad balkong?

En inglasning av din balkong innebär garanterat att du kommer få ut mer av den. Det innebär en naturlig förlängning av att den där mysiga balkonghänget in i höstmånaderna. Med egen tillverkning av både isolerade och oisolerade lösningar kan vi ta fram en skräddarsydd lösning. Anpassad efter din balkong och dina önskemål.

Med eller utan isolering?

För att välja mellan en isolerad eller oisolerad inglasning behöver du bara överväga sina behov. Om du vill kunna sitta ute på balkongen eller altanen i höstrusket en stund, är chanserna goda att du klarar dig med ett alternativ utan isolering.

Vad kostar en balkonginglasning?

Svaren på den frågan är kanske inte riktigt lika många som det finns balkonger, men nästan. Som tur är har vi en hjälpsam beräkningsfunktion som kan ge dig en uppfattning. Oavsett är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så kan vi berätta om förloppet och tillsammans komma fram till ditt bästa alternativ!

Vad är alternativen utan balkong?

Om du inte har en balkong men är intresserad av att skapa ett annat typ av uterum föreslår vi att du kikar in här. Där hittar du motsvarande lösningar och idéer för altaner och terasser.

Fler frågor om inglasning och balkonger?

Kontakta oss gärna med frågor om inglasning i allmänhet, eller av balkonger i synnerhet. Eftersom vi har en egen tillverkning av aluminiumpartier vågar vi lova att vi kan hitta den bästa möjliga lösningen för just din balkong. Sen är vi givetvis behjälpliga med att mäta upp din balkong och montera glaset.