Behöver du hjälp med aluminiumpartier? Vi har sedan 1997 tillverkat premiumprodukter som fönster, dörrar och glasfasader av märket Schüco international. Schüco har ett mycket komplett byggsystem med lösningar för alla ändamål. Vi kan erbjuda allt ifrån oisolerade lösningar till marknadens mest välisolerade system där kraven är extra höga. Hör av dig till oss här nedan om du har frågor.

Kontakta oss
Schuco
Skräddarsydda partier i aluminium

Skräddarsydda partier i aluminium

Bearbetning av aluminiumpartierna sker med CNC-maskin för bästa tänkbara produktkvalitet och passform. Vi kan erbjuda flera olika alternativ utifrån kundens behov och önskemål. Skjut- eller vik-funktion, fasader, tak med mera – vi löser det!

Vad kostar det?

Om du använder beräkningsfunktionen på vår hemsida kan du räkna ut priset. Hör av dig till oss om det är några funderingar kring hur du beräknar pris på aluminiumpartier eller något annat. Våra duktiga medarbetare hjälper dig gärna.

Varför aluminium?

Det finns flera fördelar med aluminium som material. För det första är det lätt och är därmed enkelt att jobba med. En annan stor fördel är att den här lättmetallen inte rostar – din fasad eller uteplats håller sig snygg och blir inte skadad av rost. Dessutom är aluminium lätt att återvinna – något som gör metallen till en vinnare i dagens miljömedvetna värld.

Vad gör ni mer som företag?

Gefle Aluminiumsystem AB har hjälpt kunder med lösningar i aluminium och glas sedan 1990-talet. Vi hjälper till med inglasningar och även inomhuslösningar som att dela av rum, inomhusfönster och mycket annat. Vi har en flexibel produkt som har obegränsade möjligheter. Endast vår och kundernas kreativitet sätter gränserna!