Är du på jakt att efter stilrena glasfasader och dörrar för att göra ditt hus rättvisa? Efter att ha tillverkat den typen av produkter av märket sedan 1997, kan vi helhjärtat rekommendera Schuco International!

I vår mening är det en en kombination av faktorer som Schuco så speciellt. Märket sammansmälter  stilren och elegant design, med klassisk tysk kvalitet och svenskt hantverk, på ett oöverträffat vis.

Kontakta oss
Schuco
Fördelarna med isolering?

En viktig egenskap för dörrar, glasdörrar och fasader är att de under vinterhalvåret håller kylan ute, och värmen inne, samtidigt som de bidrar till svalt på sommaren. Schucos dörrar och glasfasader är välisolerade och klarar galant de utmaningar årstiderna för med sig. Även på våra breddgrader. En välkommen bonus är att den högkvalitativa isoleringen även innebär en effektiv energihushållning!

Vilka typer av glasdörrar finns att välja på?

Schuco erbjuder skjutdörrar som löper elegant i sidled utan att ta något utrymme i anspråk invändigt. Med dem kan du bekvämt öppna upp sidan av rummet med upp till två tredjedelar. Med en vikdörr har du möjlighet att med ett enkelt handgrepp öppna upp hela väggen. Utöver det rymmer sortimentet även ytterdörrar 

Hur är det med säkerheten?

Utöver att ställa höga krav på komfort, design och funktionalitet, så läggs stort fokus på säkerhet. Eftersom aluminiumets materialegenskaper bidrar till stabilitet, ger detta i sig ett effektivt skydd mot inbrott. Ett skydd som givetvis kan uppgraderas efter dina önskemål. Schuco erbjuder dessutom en lång rad tekniska lösningar. Både när det kommer till automatisering och rena säkerhetsfunktioner.

Vill du veta mer?

Om du är nyfiken på Schuco Internationals breda och hökvalitativa sortiment, så är du varmt välkommen att höra av dig. Efter att i över 20 år tillverkat fönster, dörrar och fasader  av detta märke, har vi svaren!